Kurs "Carving"

logo_kapital.jpg [300x109]                                              logo_ue_efs.jpg [2259x610]

CZŁOWIEK – NAJLEPSZA INWESTYCJA!    

 

Kurs carving

Kurs rozpoczął się 28 listopada 2014 r. i trwał do 7 grudnia 2014 r.

W kursie uczestniczyły dwie 10 osobowe grupy szkoleniowe.

Na każdym z trzech dni szkoleniowych grupy spotykały się z trenerami,
którzy realizowali treści programowe poprzez warsztaty
i prezentacje.

Kurs skierowany był do uczniów technikum żywienia i usług gastronomicznych.

 Carving to dekoracyjne rzeźbienie nie tylko w owocach, warzywach a także w maśle, lodzie i czekoladzie.

Głównym jego celem jest uczynienie potraw i przyjęć bardziej atrakcyjnymi i estetycznymi.

Rzeźbione owoce dodają klasy daniom i stołom, czyniąc je niepowtarzalnymi w swoim rodzaju.

Szkolenie prowadziła Maria Rachwał „EDUKATOR”.

Młodzież miała zapewnione wyżywienie, transport, otrzymała zaświadczenia ukończenia kursu oraz materiały szkoleniowe.

 Harmonogram kursu

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki

dsc00018.jpg [300x200]
dsc00029.jpg [300x200]
dsc00051.jpg [300x200]
dsc09483.jpg [300x200]
dsc09690.jpg [300x200]
dsc09800.jpg [300x200]
dsc09938.jpg [300x200]


Polecamy

  • PUP Płock
    BIP
    mazovia
    zwiazek-powiatow-polskich
    Wojskowa-Komisja-Uzupełnień
    Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa
  • you_tube
    Mazowiecki-Fundusz-poręczeń-Kredytowych
    Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego
    krus
    SUTW
    Gaz_System
  • ERORENOMA
    PKN Orlen
    Energa
    Bank Zachodni WBK
Stop